maandag 21 juni 2021

Alles over Dordrecht

Smaakmarkt start de week van de smaak

23 september 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Ook dit jaar is er weer een Smaakmarkt op zondag 29 september 2013 als start van de week van de smaak. De Markt start om 13.00uur en gaat door tot 18.00uur in de Nieuwstraat.  De deelnemers zetten de kramen weer buiten voor een heerlijke proeverij. Natuurlijk mag kunt u ook het een en ander kopen als het u smaakt. Kom zondag kennismaken met nieuwe bedrijven uit Dordrecht of met nieuwe producten. Aangezien het dit jaar Dordt Pakt Uit is heeft de Smaakmarkt ook uitgepakt en zijn er dubbel zo veel kramen als andere jaren.

Al een aantal jaren organiseren de ondernemers in de Nieuwstraat deze smaakmarkt als start van de week van de smaak. Op de zondagmiddag, vanaf 13.00uur staan de kramen klaar ook bij wat minder weer. Tot zeker 18.00uur kunt u verschillende wijnen, kazen, worsten, koffie,thees, chocolades,  snoepjes en nog veel meer proeven. En heeft u iets gevonden wat u lekker vindt dan kunt u dit ook op de markt kopen. Dit jaar zijn er veel meer deelnemers dus nog meer redenen om even langs de smaakmarkt te lopen a.s. zondag.

Deelnemers zijn:
Restaurant Zest, Het Theewinkeltje,Christa Cookies, Kleine Spijzen, Simon Levelt, Brut Wijnbar, Piccolo Italia, Onze SUUS, Petit Sweet Factory, Dalton College, Bamenda helder water, Ricardo’s, het Snoeppie, Passie voor puur, De Dordtse wijn,

Wilt u op de hoogte blijven van alle activiteiten van de smaakstraat? Volg de smaakstraat op twitter @smaakstraat of via www.smaakstraat.nl.

 

Lees meer over:

Nieuwstraat smaakmarkt
Deel dit bericht met je vrienden!