maandag 21 juni 2021

Alles over Dordrecht

Forse ledengroei bedrijvennetwerk MVO Drechtsteden

20 september 2013 (door Eva Baars)

DORDRECHT -  Bedrijvennetwerk MVO Drechtsteden heeft in de afgelopen maanden een flinke groei doorgemaakt. In mei 2013 is het betaalde lidmaatschap geïntroduceerd. Het netwerk telt op dit moment al bijna 30 leden die zich actief bezig houden met het implementeren van MVO. Donderdag 26 september vindt de volgende bijeenkomst van het netwerk plaats.

MVO Drechtsteden is op 8 maart 2012 gelanceerd en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot hét bedrijvennetwerk van de Drechtsteden. Verschillende inspirerende bijeenkomsten met boeiende sprekers hebben ervoor gezorgd dat verschillende bedrijven uit de Drechtsteden aangegeven hebben actief MVO te willen doorvoeren binnen hun bedrijfsvoering. Als lid van MVO Drechtsteden krijgt een bedrijf de kans deel te nemen aan een Community of Practice, waarbij ze praktische ondersteuning krijgen van ervaren MVO-experts en praktijkervaringen delen. Bedrijven van verschillend formaat en uit totaal verschillende branches werken hierin samen aan een zo optimaal en duurzaam mogelijk resultaat.

Donderdag 26 september vindt de volgende bijeenkomst van MVO Drechtsteden plaats. Deze is alleen toegankelijk voor leden van het netwerk. De hoofdspreker van de bijeenkomst is Marthijn Junggeburth, MVO-manager van Bavaria. Hij zal vertellen over de succesfactoren van de MVO implementatie binnen Bavaria. Ook zullen de eerste bijeenkomsten van de Communities of Practice plaatsvinden.

Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich nog voor de komende bijeenkomst aanmelden en profiteren van een eenmalige korting van 50% op de inschrijfkosten. Deze bedrijven kunnen dan nog 3 van de 5 bijeenkomsten van dit jaar bijwonen. Meer informatie over het netwerk en het lidmaatschap is te vinden op www.weizigt.nl/bedrijven.

Deel dit bericht met je vrienden!