maandag 21 juni 2021

Alles over Dordrecht

Aandacht voor de Wereld Hartdag bij Kring-Apotheek

20 september 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Kring-apotheek biedt cholesterolmetingen en een stoppen met roken programma. Tijdens de Wereld Hartdag (29 september) wil de Wereldgezondheidsorganisatie mensen bewust maken van de risicofactoren voor hart- en vaatziekten. Hart- en vaatziekten zijn volksziekte nummer 1. Kring-apotheek besteedt de komende tijd extra aandacht aan preventiemogelijkheden om hart- en vaatziekten te voorkomen. Klanten kunnen bij Kring-apotheek terecht voor een cholesterol meting en een stoppen met roken programma. Kring-apotheek biedt daarbij informatie en deskundig advies.

Zorg voor je gezondheid
Bij Kring-apotheek staat ‘zorg voor je gezondheid’ centraal. Klanten zijn natuurlijk zelf verantwoordelijk voor hun gezondheid, maar we helpen onze klanten daar graag bij. Niet alleen door oplossingen te bieden in de vorm van medicijnen, maar ook door het geven van goede informatie en deskundig advies.

Over Kring-apotheek
Kring-apotheek is een collectief van ruim 250 apotheken die samen bouwen aan een vooruitstrevend klant- en zorggericht apotheekconcept. Met de slogan  ‘Zorg voor je gezondheid’ laat Kring-apotheek zien dat de zorg voor de klant verder gaat dan alleen medicijnen. Kring-apotheek biedt ook oplossingen die zich juist richten op preventie en denkt daarbij mee met de klant. Voor adressen en meer informatie over Kring-apotheek kunt u onze website raadplegen: www.kring-apotheek.nl.

Lees meer over:

hart vaatziekten kring-apotheek
Deel dit bericht met je vrienden!