maandag 21 juni 2021

Alles over Dordrecht

Cor van Verk: "De PvdA wil geen dure parkeergarage Kromhout van 12 miljoen"

19 september 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Geen parkeergarage Kromhout, maar poller Vest naar beneden.

Cor van Verk: "De PvdA wil geen dure parkeergarage Kromhout van 12 miljoen in dit kwetsbare stukje binnenstad. De PvdA denkt dat de bezoekers de parkeerplaatsen daar helemaal niet nodig te hebben".

Volgens Cor van Verk is een grote parkeergarage aanleggen bij de nieuw te bouwen bioscoop op het Energieterrein een veel beter plan. Daarnaast is er al een parkeergarage aan de Noorderstraat onder het appartementencomplex, die nog regelmatig leeg staat. En om de route naar de andere kant van de stad met voldoende parkeergarages te vergemakkelijken, moet de poller op de Vest naar beneden.

Dit idee wil de PvdA goed onderzocht hebben. Om de bereikbaarheid van het Museum te verbeteren, wil het college de poller op de Vest ook op bepaalde tijden al omlaag doen. Volgens Cor is het naar beneden doen van de poller Vest ook een oplossing voor het parkeren aan de oostkant van de stad. Dit gebied is veel kwetsbaarder dan de westkant.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!