zaterdag 4 december 2021

Alles over Dordrecht

Kinderboekenweek van 2 t/m 13 oktober in het teken van 'Sport en Spel'

19 september 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De Kinderboekenweek wordt ook dit jaar weer uitgebreid gevierd bij de Bibliotheek A tot Z. Het thema is ‘sport en spel’ en alle bibliotheekvestigingen worden omgetoverd tot speeltuinen, sportvelden en spelletjespaleizen.

Sporthelden zoals judoka Deborah Gravenstijn en tennisser Tom Moonen geven clinics, waarbij zij gouden tips geven over hoe je een goede sporter wordt en ... er komt zelfs een aantal spelers van het eerste elftal van FC-Dordrecht op bezoek! Tijdens de speeddates kunnen de kinderen live vragen stellen en op de foto voor de Wall of fame.

Om het feestje nog groter te maken, deelt de bibliotheek tijdens de Kinderboekenweek cadeautjes uit. Zo is inschrijving voor de jeugd gratis en ontvangen kinderen daarbij een leuke verrassing. Voor nieuwe leden van de bibliotheek die 18 jaar en ouder zijn, ligt een boekenbon en een goodiebag klaar!

Alle Kinderboekenweekactiviteiten zijn gratis. Voor een aantal activiteiten moet wel van tevoren aangemeld worden via deze website.

Zie voor de verschillende activiteiten onze agenda.

Deel dit bericht met je vrienden!