donderdag 9 december 2021

Alles over Dordrecht

Reisbureau Van Maren na 85 jaar geschiedenis failliet

19 september 2013

DRECHTSTEDEN - Reisbureau Van Maren, ook handelend onder de namen L.P.R. reisbureau en Reisburo De Singel, zit in flinke financiële problemen. Faillissement is al het woord daarvoor, dat wordt gemeld.

Het bedrijf heeft op woensdag 18 september 2013 gemeld aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) dat het niet meer kan voldoen aan zijn financiële verplichtingen. De reizen die al geboekt zijn, gaan volgens de SGR gewoon door. De website www.vanmaren.nl is inmiddels uitgeschakeld.

Het bedrijf heeft in Dordrecht 4 vestigingen (in het centrum, Winkelcentrum Stadspolders, Winkelcentrum Sterrenburg en Winkelcentrum Wielwijk). In In Zwijndrecht heeft het een vestiging in Winkelcentrum Walburg en in Papendrecht op Winkelcentrum De Meent.
In Alblasserdam heeft het een vestiging onder de naam Reisburo De Singel aan de Van Hoogendorpweg.

RTV Dordrecht meldt dat er al een faillissement is uitgesproken na 85 jaar. Alleen de vestiging Sterrenburg blijft nog even open om alles af te handelen. Het personeel is ontslag aangezegd.

In het verleden waren in een reisbureau alle stoelen bezet. Door boeken van reizen via internet was er al een verschuiving zichtbaar in omzet richting on line boeken. Zo zaten er afgelopen weekeinde maar twee mensen op stoelen in Sterrenburg, waar vroeger zes mensen het druk hadden om de klanten te helpen.

 

 

Lees meer over:

failliet reisbureau van Maren
Deel dit bericht met je vrienden!