maandag 21 juni 2021

Alles over Dordrecht

Hockeyclub DMHC zeer vooruitstrevend met eigen app

17 september 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Er zijn niet veel hockeyclubs die een eigen app hebben, maar bij DMHC is het zover. Zaterdag 14 september werd deze app officieel gelanceerd door de aanvoerder van JA1. Het hockeyseizoen is nog maar net begonnen dus een beter moment om met app de te gaan werken is er eigenlijk niet.

Met de DMHC-app zijn de wedstrijduitslagen, na invoering via een digitaal wedstrijdformulier, meteen zichtbaar. Dus de leden hoeven niet meer tot ’s avonds laat of tot maandag te wachten op uitslagen. Verder biedt de app vele mogelijkheden voor coach, begeleider of aanvoerder om met zijn/haar team te communiceren en dat ziet DMHC met inmiddels zo’n 1.000 leden als groot voordeel.

DMHC is dan ook trots op het hebben van een eigen app die zonder sponsoring door Volvo Svenscar en advies van het bedrijf Picario niet mogelijk was geweest.

Lees meer over:

hockey dmhc
Deel dit bericht met je vrienden!