maandag 25 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Politie houdt twee Fransen aan voor drugsbezit op A16

17 september 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Zondagmiddag 15 september omstreeks 17:30 uur heeft de politie op de A16 richting Breda ter hoogte van de Zuidpunt twee Fransen aangehouden voor drugsbezit.

Surveillerende agenten zagen het voertuig met Frans kenteken rijden op de A16 en controleerde de inzittenden op een parkeerplaats. Bij de controle van de 28-jarige bestuurder en zijn 30-jarige bijrijder, bleek de bestuurder niet in het bezit van een rijbewijs en identiteitsbewijs. Deze zouden beiden in zijn woning en Frankrijk liggen. Bij het doorzoeken van het voertuig vonden de agenten diverse zakjes met verdovende middelen, vermoedelijk heroïne. Zowel de drugs als het voertuig zijn in beslag genomen. De politie doet verder onderzoek.

Lees meer over:

A16 drugs zuidhoek
Deel dit bericht met je vrienden!