maandag 21 juni 2021

Alles over Dordrecht

Carel Kraayenhof gaf gratis concerten in Bonefatiuskerk

16 september 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Circa 1200 luisteraars in het oude Bibelot. Tijdens de Open Monumentendagen was er op zondag om 14.00, 15.00 en 16.00 uur massale belangstelling voor het gratis toegankelijk concert gegeven in de Bonifatiuskerk, het voormalige Bibelot. Hier speelde de internationaal gelauwerde bandoneonist Carel Kraayenhof met zijn tango-ensemble.

Inmiddels gebruikt de jongerenorganisatie BONFIRE het pand. Het monument, een waterstaatskerk uit 1829, was ook meer zichtbaar geworden. In die sfeer klonk het gezelschap van Carel Kraayenhof heel passend.

 

Voor de deur was het een drukte van belang. De mensen stonden in lange rijen voor het monument om een zit- of staanplaats te kunnen veroveren. Ook met auto's was het file rijden.

Daarom was het concert wellicht de topper in het programma of minstens één van de toppers.

 

 

 

Lees meer over:

bibelot Bonifatiuskerk
Deel dit bericht met je vrienden!