maandag 21 juni 2021

Alles over Dordrecht

Wie (her)kent deze brutale winkeldief?

13 september 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Woensdagavond 3 juli stapte een nog onbekende man een supermarkt aan de Korte Parallelweg in Dordrecht binnen.

Nadat hij door de supermarkt was gelopen, deed hij bij de kassa alsof hij een artikel wilde afrekenen. Maar bij het openen van de kassalade, boog hij zich brutaal om de medewerkster heen en deed een snelle greep in de kassalade. Daarbij ontvreemde hij een aanzienlijk bedrag. Hij rende vervolgens weg in een onbekende richting en werd niet meer in omgeving aangetroffen.

Informatie?
De verdachte is een man met een blanke huidskleur van ongeveer 1.80 lang. Hij heeft een normaal postuur en is tussen de 30 en 40 jaar. Opvallend is zijn tatoeage van een ster boven zijn linker wenkbrauw. (Zie foto)

(Her)ken je de verdachte, neem dan contact op met de politie eenheid Rotterdam op nummer 0900-8844. Of geef je informatie anoniem door aan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

Lees meer over:

supermarkt korte parallelweg
Deel dit bericht met je vrienden!