zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Activiteitencentrum 'Overweg' nodigt de buurt uit

12 september 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Voorafgaand aan Burendag 2013 organiseert activiteitencentrum Overweg aan de Prattenburg 80 in Dordrecht op vrijdag 20 september van 13.30 tot 16.30 uur een koffie- en theemiddag voor buurtbewoners. Tegelijkertijd vindt die dag om 14.00 uur de feestelijke opening plaats van het eigen winkeltje Hebbes & Co in het activiteitencentrum en is er een kleinschalige markt.

Tijdens de dag zijn alle activiteiten in Overweg geopend, zodat bezoekers kunnen zien hoe de producten vervaardigd worden. In de achtertuin van het activiteitencentrum wordt koffie en thee aangeboden met wat lekkers. De markt zal bestaan uit o.a. een bakkraam, een kraam met gebruikte kleding en kramen met andere tweedehands spullen.

Kwaliteit
Activiteitencentrum Overweg is een centrum voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel en/of een lichamelijke beperking. De mensen die op Overweg komen kunnen door bijvoorbeeld een ongeval, ziekte of beroerte het gewone leven niet meer geheel oppakken zoals ze dat gewend waren. De kwaliteiten en creativiteit die zij bezitten zorgen voor de unieke producten, van vogelhuisjes tot keramiekproducten, sieraden en kaarten. Al deze gemaakte producten en die van de dependances De Printerij en Het Atelier in Sliedrecht zijn te koop in Hebbes & Co. De eerste tien klanten ontvangen bij hun aankoop een verrassing cadeau. Na de opening is Hebbes & Co op werkdagen open van 10.00 tot 12.00 uur.

Lees meer over:

hebbes Overweg prattenburg
Deel dit bericht met je vrienden!