zaterdag 4 december 2021

Alles over Dordrecht

Feestelijke start van hockeycompetitie bij DMHC

10 september 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Zaterdag 7 september was bij DMHC een feestelijk begin van het nieuwe hockeyseizoen want die dag werd het 2e semi-waterveld officieel geopend door Wethouder van Sport, Rinette Reynvaan.

Het hebben van semi-watervelden is van belang om tophockey mogelijk te maken, maar daarnaast wil DMHC een familieclub zijn met hockeymogelijkheden voor alle leeftijden. Voor 4- en 5-jarigen is er funkey hockey; 6-jarigen kunnen leren hockeyen op de hockeyschool en daarna stromen ze door naar de jeugd die in competitieverband speelt en dat geldt ook voor de senioren en de trimhockey.

Afgelopen voorjaar is begonnen met G-hockey en dit jaar zal Fithockey volgen dat bedoeld is voor ouderen, waarbij hockey gespeeld wordt met materiaal (andere stick en bal) dat door de club geleverd wordt.

 

Lees meer over:

hockey dmhc
Deel dit bericht met je vrienden!