zaterdag 4 december 2021

Alles over Dordrecht

Riet Dooren in het zonnetje gezet door wethouder

9 september 2013

DORDRECHT - Op maandag 9 september heeft wethouder Rinette Reynvaan Riet Dooren in het zonnetje gezet. De bewoonster van de Gravenhorst in Dubbeldam ontving een bloementje omdat ze zich al jaren inzet voor haar buurt.

Zo voerde ze onder meer actie voor het behoud van buslijn 1 en het terras voor het zorgcentrum. Ook hielp ze bij het organiseren van sportactiviteiten. Vanwege haar hoge leeftijd heeft ze besloten te stoppen met haar vrijwilligerswerk.

Foto: Fokko van der Straaten

Riet Dooren is door wethouder Rinette Reynvaan vanmorgen in het zonnetje gezet. De bewoonster van de Gravenhorst in Dubbeldam ontving een bloementje omdat ze zich al jaren inzet voor haar buurt. Zo voerde ze onder meer actie voor het behoud van buslijn 1 en het terras voor het zorgcentrum. Ook hielp ze bij het organiseren van sportactiviteiten. Vanwege haar hoge leeftijd heeft ze besloten te stoppen met haar vrijwilligerswerk. - See more at: http://rtvdordrecht.nl/nieuws/in-het-zonnetje-gezet/#sthash.UvEbmQm7.dpuf

Lees meer over:

gravenhorst Rinette Reynvaan
Deel dit bericht met je vrienden!