Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Visser & Visser Pensioenadviseurs wordt Retira Pensioenadviseurs'
06sep 2013

Visser & Visser Pensioenadviseurs wordt Retira Pensioenadviseurs

DORDRECHT - Per september 2013 gaat Visser & Visser Pensioenadviseurs verder onder een nieuwe naam: Retira Pensioenadviseurs. Een nieuwe naam met een nieuwe uitstraling, maar de dienstverlening blijft onveranderd.

Retira Pensioenadviseurs is een onafhankelijke adviseur met veel kennis en expertise op het gebied van collectief pensioen. Wij hebben onder andere veel kennis van de verschillende pensioenregelingen, maar ook van de verschillende pensioenuitvoerders. Dat geldt in het bijzonder ook voor de premiepensioeninstelling (PPI), waarvoor we eerder een PPI-vergelijker maakten (www.nieuwepensioenuitvoerder.nl).

Verdergaan onder de naam Retira biedt de gelegenheid ons nog sterker als pensioenadviseur te profileren en geeft kansen om nieuwe markten te benaderen. De jarenlange ervaring op financieel en fiscaal gebied combineren we met onze jarenlange ervaring op het gebied van pensioen, dit maakt ons advies zeer solide. In een tijd waarin pensioenregelingen iedere dag onderwerp van gesprek zijn, hebben ondernemers én particulieren sterk behoefte aan een deskundig advies, een behoefte waar wij ruimschoots in willen voorzien.

Maak kennis met de pensioenadviseurs van Retira. Verken de mogelijkheden van samenwerking op het gebied van advies, bemiddeling en beheer. Voor meer informatie over onze dienstverlening, verwijzen wij graag naar www.retira.nl.Deel dit bericht met je vrienden!