maandag 21 juni 2021

Alles over Dordrecht

Feestelijke opening 'The Movies'

4 september 2013

DORDRECHT - De testfase is voorbij. De feestelijke opening voor genodigden van 'The Movies' vindt afgelopen maandag 2 september, plaats. De proefperiode heeft volgens onze nieuwe bioscoop veel opgeleverd. De reacties van de bezoekers waren zeer positief.

Vanaf 19.00 uur was de rode loper uitgelegd en vanaf 20.00 uur startte het officiële programma, compleet met toespraken, een glaasje bubbels en lekkere hapjes. O ja, en ook nog met een film natuurlijk. Dat was, net zoals op de “test-vrijdag”, de film van François Ozon “Jeune et Jolie”. Het programma werd afgesloten met nog wat glaasjes en gezellig napraten met de genodigden.

Op woensdag 4 september begint dan het echte werk. Dan is het openingsfeest voor het Dordtse publiek. 'The Movies' nodigt het uit om (alweer!) een glas te komen drinken op een mooie toekomst van onze nieuwe culturele aanwinst. De films die worden vertoond zijn actuele producties. Daaronder voorpremières van “Gloria” en van “Smoorverliefd”, een nieuwe Nederlandse romantische komedie.

Foto: Fokko van der Straaten
Bron: Gert van der Steen bij RTV Dordrecht.

Lees meer over:

the movies gloria smoorverliefd
Deel dit bericht met je vrienden!