vrijdag 18 juni 2021

Alles over Dordrecht

GSC/ODS nu ook in Kameroen

3 september 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De E1-trainer van GSC/ODS Ferrie de Jong is momenteel in Kameroen om mee te helpen een dovenschool te renoveren. Het was zijn droom om wat voor dit project te mogen betekenen en zijn werkgever Carglass heeft zich bereidt getoond dit project te steunen en Ferrie er naartoe te laten gaan.

Micha Zwaag, jeugdvoorzitter van GSC/ODS vertelt verder over Ferrie: "Mede door de inspanningen van Ferrie is de slaapzaal van de Dovenschool nu zo goed als klaar. De kinderen zijn vanaf vandaag ook weer aanwezig en dat is iets waar hij natuurlijk enorm naar uitgekeken heeft".

"Het mooie is dat Ferrie van de vereniging een aantal sets met tenue’s meegekregen heeft, zodat de kinderen kleding hebben om in te sporten. En Ferrie zou Ferrie niet zijn als hij ze niet een potje zou laten voetballen. Hij heeft een paar van de foto’s met ons gedeeld en hopelijk vinden jullie de foto’s net zo mooi als wij".

Micha Zwaag vervolgt: "Als vereniging mogen we dan ook zeker trots zijn op zo’n trainer. Misschien kunnen we dat harde werken en er voor elkaar zijn meenemen in onze “nieuwe” vereniging".

Mensen die overigens nog spullen hebben voor Ferrie laat het hem met spoed weten via ferriedejong@hotmail.nl

Ferrie heeft overigens al laten weten na zijn terugkomst door te willen gaan met het steunen van dit project (Stichting Bamenda Dordrecht - www.dordrecht-bamenda.nl )en vooral de mensen van dit project. "We hopen dan ook dat hij de resterende dagen van zijn verblijf nog enorm kan genieten met de kinderen". Aldus Micha Zwaag

Lees meer over:

voetbal gsc/ods
Deel dit bericht met je vrienden!