maandag 21 juni 2021

Alles over Dordrecht

'Ontdek Culinair Dordrecht' gaat weer van start

2 september 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De 6e editie van 'Ontdek Culinair Dordrecht', kan nu geboekt worden. De culinaire wandeling is van 18 tot en met 21 september 2013.

In navolging van 5 succesvolle edities in de prachtige oude binnenstad van Dordrecht t volgt in september alweer de 6e editie, deze beloofd weer gezellig en heerlijk te worden. De deelnemende restaurants zijn dit keer Zest, Knollen & Citroenen, Art&Dining en Blanc! Ook zijn er in september culinaire wandelingen in Leiden, Den Haag, en Delft.

In Dordrecht kan iedereen vier dagen lang – van18 t/m 21 september – voor slechts € 59,50 genieten van een viergangendiner incl. vier drankjes, verspreid over de vier verschillende restaurants en van een Historische wandeling door de oude binnenstad van Dordrecht. Start van elke avond is om 19.00uur.

Ook dit keer doen de volgende restaurants mee Zest, Knollen & Citroenen, Art&Dining en Blanc!

De deelnemende restaurants verzorgen in deze week een speciaal

voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht, inclusief drankje bij elke gang. Tussen de verschillende gangen door  wandelen de deelnemers, met een routebeschrijving, langs de mooie historische plekjes van de oude binnenstad naar het volgende restaurant.

Inschrijven kan vanaf nu! Op www.ontdekculinairnederland.nl en volgens ons op twitter@ontdekculinairnederland.

Deel dit bericht met je vrienden!