maandag 27 september 2021

Alles over Dordrecht

Tweetal na mishandeling in supermarkt aangehouden

24 augustus 2013

DORDRECHT - Na een mishandeling en een bedreiging in een supermarkt op de Krispijnseweg heeft de politie twee verdachten aangehouden. Het incident vond plaats op donderdagavond rond 17:30 uur. Getuigen hielpen de politie bij het vinden van de verdachten.

In een supermarkt ontstond een woordenwisseling tussen een 26-jarige Dordtse en twee plaatsgenoten, een eveneens 26-jarige vrouw en een 31-jarige man. Tijdens de ruzie werd de 26-jarige Dordtse geslagen door de vrouw en bedreigd door de man. Het duo ging vervolgens weg. Getuigen belden de politie, een getuige volgde het duo en kon de agenten vertellen dat ze een woning in de buurt waren binnengegaan.
 
In de woning hielden de agenten de twee verdachten aan. Het tweetal zit vast en wordt verhoord. Het slachtoffer en de vrouwelijke verdachte zijn bekenden van elkaar.
 
Deel dit bericht met je vrienden!