donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Traditioneel voorbereidingstoernooi “Drechtsteden Trophy 2013” bij Hockeyclub DMHC

21 augustus 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Dit jaar organiseert hockeyclub DMHC in Dordrecht  wederom voor het 5de jaar het prestatief, 2 daagse voorbereidingstoernooi; de Drechtsteden Trophy.

Het toernooi zal dit jaar plaatsvinden in het weekend van zaterdag 24 en zondag 25 augustus 2013.

De deelnemende damesteams aan het toernooi zijn: HC Ares Dames 1, OMHC Ommoord Dames 1, VMHC Pollux Dames 1, MHC Rosmalen Dames 1, Apeldoornse MHC Dames 1, HC Athena Dames 1 en Ring Pass Dames 2 en DMHC Dames 1.

Bij de heren doen mee: HC IJssel Heren 1, RMHC Pelikaan Heren 1 (titelverdediger), HVC Zevenaar Heren 1, HCP Prinsenbeek Heren 1, MHC Forescate Heren 1, CMHC Culemborg Heren, MHC Drunen Heren 1 en DMHC Heren 1.

Het toernooi is hiermee volledig bezet.

De wedstrijden zijn verdeeld over 2 dagen en duren 2x20 minuten. Er wordt gespeeld met een normaal puntensysteem en regels conform het wedstrijdreglement van de KNHB.  Tijdens dit toernooi wordt er gespeeld op alle vier de velden, 2 semi-water velden en 2 zandvelden.

Zaterdag zal de gehele dag uit hockeyen bestaan en aansluitend als afsluiter van deze dag zal er een barbecue met Thé  Dansant zijn die tot uiterlijk 21.00 uur zal duren. Op zondagochtend zal het toernooi vervolgen.

Mocht u het leuk vinden om te komen kijken naar dit toernooi, dan bent u van harte welkom.

Interesse om zelf (weer) hockey te gaan spelen? Zo ja, dan kunt u via onze website www.dmhc.nl onder het kopje lidmaatschap aangeven dat u een proeftraining wilt bijwonen.

Lees meer over:

hockey dmhc
Deel dit bericht met je vrienden!