dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

Buku & Kopi opent 15 augustus in de Vleeshouwersstraat

7 augustus 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op 15 augustus opent Buku & Kopi zijn deuren. Wie dol is op vintage moet zeker  een keer langskomen. Meubeltjes, lampen, vaasjes en huishoudelijke artikelen uit de jaren 50, 60 en 70 worden hier aangeboden. Ook keramiek, oude LP’s, CD’s,  tweedehands boeken en oude ansichtkaarten kan je  er vinden.

Op 15 augustus is er een feestelijke opening tussen 16.00 uur en 20.00 uur. Buku& Kopi is te vinden in de Vleeshouwersstraat 15. Op deze dag zullen ter gelegenheid van de opening alle winkels die aangesloten zijn bij de winkeliersvereniging Vleeshouwersstraat, waaronder de kunst-  en brocante winkels, open zijn tot 20.00uur.

Deel dit bericht met je vrienden!