zondag 20 september 2020

Alles over Dordrecht

Ballenaktie SC Emma

31 juli 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De sponsorcommissie van Sportclub Emma heeft een nieuwe vorm van sponsoring bedacht.

Waarom is dit bedacht? Omdat de sponsoring in zijn totaliteit door de economische recessie sterk terug loopt heeeft de sponsorcommissie bedacht een laag drempelige aktie te gaan voeren die bijna voor iedereen betaalbaar is.

Wat is de bedoeling? Iedereen, dus zowel leden, kennissen, bedrijven waar leden werken, etc.etc, kunnen een bal sponsoren voor € 50,00 per jaar. De naam van een lid , de sponsor , of andere komen in een netje met bal en een naambordje aan het plafond te hangen in de kantine van Sportclub Emma.

Alle leden worden opgeroepen om hieraan mee te werken en ook eventuele kennissen of bedrijven te benaderen voor een bordje om van deze aktie een groot sucses te maken. Er kan al een bordje hangen met uw naam erop voor ongeveer 1 Euro per week.

Inmiddels zijn de eerste 11 bordjes met naam en bal verkocht en de sponsorcommissie hoopt dat zodra de activiteiten weer gaan beginnen zij zich kunnen verheugen op veel sponsors. Wekelijks worden de leden op de hoogte gebracht van deze actie met een lijst van sponsors die hun toezegging hiervoor hebben gedaan.

Errea Sportpoint stelt voor deze actie gratis 100 ballen en netjes beschikbaar. Dus u begrijpt hier al uit dat de doelstelling van de sponsorcommissie is om 100 ballen met naambordjes te verkopen.Een zware maar een uitdagende opdracht.

Voor informatie over de BALLEN AKTIE kunt u bellen naar Ton van Eijsden, tel.0627023877 of Dimitri Lemans , tel.0653570105.

Lees meer over:

voetbal sponsoractie sc emma
Deel dit bericht met je vrienden!