maandag 21 september 2020

Alles over Dordrecht

Radio Rijnmond breekt met traditie

30 juli 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Radio Rijnmond zal het komend seizoen niet alle wedstrijden van de regionale profvoetbalclubs verslaan. In verband met de enorme versnippering van het Jupiler League-programma en de bezuinigingen waar de regionale zender mee is geconfronteerd zal een aantal wedstrijden van Sparta, FC Dordrecht en Excelsior niet via liveverslag op 93.4FM te horen zijn.

RTV Rijnmond betreurt het dat het deze keuze moet maken, maar gezien het flink aantal extra voetbal-uitzendingen dat gemaakt zou moeten worden kan het helaas niet anders. De wedstrijden van de Jupiler League worden dit seizoen gespeeld op vrijdagavond om 20.00 uur, zaterdag om 16.30 uur, zaterdag om 18.45 uur, zaterdag om 20.00 uur, zondag om 12.30 uur, zondag om 14.30 uur, zondag om 16.30 uur en maandagavond om 20.00 uur.

Deze verspreiding betekent dat Radio Rijnmond honderden uren aan extra uitzendingen moet maken. Uiteraard is de insteek dat ook daadwerkelijk te doen, maar in sommige gevallen zal er voor gekozen worden een wedstrijd over te slaan. Dit geldt niet voor de wedstrijden van Feyenoord.

De eerste competitie-wedstrijden van Sparta, FC Dordrecht en Excelsior zijn komend weekend wel allen live te volgen via Radio Rijnmond. Vrijdagavond 2 augustus is het FC Dordrecht-MVV.

Bron: RTV Rijnmond.

Lees meer over:

voetbal rtvrijnmond FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!