vrijdag 25 september 2020

Alles over Dordrecht

FC Dordrecht wint oefenwedstrijd tegen VV Drechtstreek

29 juli 2013

DORDRECHT / PAPENDRECHT - Op zaterdag 27 juli speelde FC Dordrecht de laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding naar de competitie. Tegenstander was Papendrechtse eersteklasser Drechtstreek. Een weerzien met oud-FC Dordrecht spelers John den Dunnen en Leon van Dalen.

Bij FC Dordrecht een hoop nieuwe gezichten: de gehuurde Paul Gladon maakte zijn debuut voor de Schapenkoppen terwijl Cerillio Cijntje en Peter van Gommeren zich nog moesten bewijzen als testspeler voor FC Dordrecht. In een zonovergoten stadion was het publiek getuige van een vermakelijk en doelpuntrijk duel.

Cijntje bracht de score al na 5 minuten op 1-0. Tien minuten later was het Adnan Alisic die de 2-0 intikte. Debutant Gladon bracht de stand op 3-0 door een benutte strafschop. Na de rust waren Alisic en Fortes verantwoordelijk voor de 4e en 5e goal namens FC Dordrecht.

VV Drechtstreek was speciaal voor dit duel een week eerder begonnen met trainen, maar duidelijk was wel dat VV Drechtstreek nog niet op haa normale niveau was, mede ook door de afwezigheid van enkele bepalende spelers.

Volgende week vrijdag begint FC Dordrecht thuis tegen MVV aan de competitie. Om 20.00 uur wordt er afgetrapt op de nieuwe grasmat.

Lees meer over:

voetbal FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!