Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Sterrenwiel trakteert bezoekers op concert Trombone Ensemble'
29jul 2013

Sterrenwiel trakteert bezoekers op concert Trombone Ensemble

DORDRECHT - Afgelopen zondag werden alle bewoners en bezoekers van woonzorgcomplex het Sterrenwiel van stichting de Wielborgh getrakteerd op een gratis concert van het Drechtsteden trombone ensemble uit Dordrecht.

Het vijfkoppige trombone ensemble speelde onder leiding van dirigente Nelly van der Vegt in het restaurant van het Sterrenwiel. Het ensemble liet horen dat zij over een uitstekende instrumentbeheersing en samenspel beheerst.

Technisch hoogstaande solo’s werden moeiteloos door de muzikanten uitgevoerd. Het wereldbekende stuk The Magic Trombone Ouverture spande de kroon op hun trombone werk. Dit technisch zeer ingewikkelde stuk werd in een bijzonder knap tempo uitgevoerd waarbij het samenspel geen seconde uit het oog verloren werd.

Dit werk werd beloond met een daverend applaus en bravo geroep. Bij het swingende stuk Kalinka werd enthousiast meegeklapt door het publiek op het ritme van de muziek. Voor ieder was er wat wils in het repertoire, want deze varieerde van walsen tot aan blues nummers, klassieke muziek en zeer swingende gospelmuziek.

Voor alle bezoekers van het concert was er een bijzonder 3 gangen menu samengesteld voor een lage prijs. Meer informatie over het ensemble kunt u vinden op: www.drechtstedentromboneensemble.nl Het Sterrenwiel organiseert regelmatig bijzondere concerten en activiteiten voor bezoekers en bewoners van het Sterrenwiel. Meer informatie kunt u hierover vinden op: www.wielborgh.nlDeel dit bericht met je vrienden!