donderdag 6 mei 2021

Alles over Dordrecht

PvdA Dordrecht zoekt naam voor ‘clubhuis’ aan de Voorstraat

18 juli 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Nog een kleine twee maanden en dan opent de PvdA Dordrecht hun clubhuis aan de Voorstraat-West. Wanneer zij precies open gaan is nog niet bekend, maar de voorbereidingen zijn al in volle gang. Zo zijn ze bijvoorbeeld op zoek naar een naam voor het pand dat zij gaan betrekken.

Enkele weken geleden kon iedereen in Dordrecht namen aandragen voor het pand aan de Voorstraat. In totaal zijn er 49 namen ingestuurd. Na het inventariseren van de namen kon iedereen stemmen op de naam die hem of haar het meeste aansprak. Hieruit zijn drie namen gekomen die de meeste stemmen kregen. Dit zijn: ‘ Het Rode Schaap’, ‘De Rode loper’ en het ‘Pand van de Arbeid’.

Tot 31 augustus kan iedereen in Dordrecht stemmen op één van de drie namen. Dit kan via de facebookpagina van de PvdA Dordrecht, via Twitter of door een e-mail te sturen naar pvdadordrecht@gmail.com

Lees meer over:

PvdA Voorstraat
Deel dit bericht met je vrienden!