Saturday 18 September 2021

Alles over Dordrecht

Gemiva-SVG Groep genomineerd voor Beste Werkgevers Award 2013

16 juli 2013 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN -  Achttien organisaties uit de provincie Zuid-Holland zijn genomineerd voor de Beste Werkgevers Awards 2013. Zij zijn in hun categorie doorgedrongen tot de top 50. Het aantal nominaties in Zuid-Holland is hoog in vergelijking met andere provincies, enkel in Noord-Holland zijn meer organisaties genomineerd. Gemiva-SVG Groep met vestigingen in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en Sliedrecht behoort tot de genomineerden.
 
Het Beste Werkgeversonderzoek is dit jaar voor de twaalfde keer uitgevoerd om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland. Aan het onderzoek hebben 316 organisaties deelgenomen. Inmiddels zijn de 100 hoogst gekwalificeerde organisaties bekend gemaakt in twee categorieën; meer dan 1.000 en minder dan 1.000 medewerkers. Zo is er voor elke categorie een top 50 van Beste Werkgevers.
 
De positie die organisaties op de ranglijst krijgen is gebaseerd op de algemene tevredenheid van de eigen medewerkers. Verder zijn er awards voor bedrijven die het sterkst zijn gestegen ten opzichte van de meting van vorig jaar.

Beste Werkgevers Awards 2013
Op dinsdag 8 oktober worden de winnaars van de Beste Werkgevers Awards 2013 in Amsterdam bekend gemaakt. Dit evenement is dé ontmoetingsplek met inhoud voor HR en communicatie professionals. In 2012 waren er meer dan 300 gasten aanwezig om kennis op te vergaren en  te delen, inspiratie op te doen en te netwerken. Meer informatie over het Beste Werkgeversonderzoek vindt u op www.beste-werkgevers.nl.

Lees meer over:

werkgevers gemiva-svg
Deel dit bericht met je vrienden!