maandag 18 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Welstandcommissie geeft groen licht aan modernisatie Postillion Hotel

16 juli 2013

DORDRECHT - Afgelopen maandag, 15 juli heeft de Dordtse Welstandcommissie groen licht gegeven voor de uitgebreide modernisatie van het Postillion Hotel.

Als je binnen in het hotel loopt, waan je je in een afbraakpand, maar zei General Manager Richard de Knegt geruststellend, "Morgen beginnen we met de opbouw.'

Als alles volgens de planning verloopt, dan moet in september het geheel gemoderniseerde en uitgebreide hotel zijn deuren voor de gasten weer openen. Aan de achterkant van het Hotel, langs de A16 wordt een grote Hal van 600 vierkante meter gebouwd, maar die werkzaamheden zullen pas in november zijn afgerond.

Postillion Hotel Dordrecht, onderdeel van de Postillion Hotels Nederland groep, is deze zomermaanden gesloten voor een grondige renovatie. Strategisch gelegen aan de A16, op enkele minuten van de binnenstad van Dordrecht en de prachtige Biesbosch, biedt het hotel vanaf 1 september 77 kamers waarvan 5 business suites, 8 trainingszalen (variërend van 55 tot 155 m2), 3 boardrooms en 6 eventzalen (variërend van 135 tot 675 m2). Daarnaast heeft het hotel een uitstekende fitnessruimte voorzien van moderne apparatuur. Onderscheidend zijn ook de meer dan 150 zitplaatsen in de break-out ruimte en bij het business point. Ook krijgt Postillion Hotel Dordrecht diverse eetgelegenheden in verschillende sferen. Een business restaurant, een brasserie een zoning buitenterras en nog veel meer fijne andere faciliteiten zoals gratis wifi, gratis parkeergelegenheid en gratis verblijf van 1 kind (tot 12 jaar) op de kamer bij de ouders.

Zakendoen anno nu!
Iedereen is welkom bij Postillion Hotel Dordrecht. Bijvoorbeeld voor een dagje fietsen in de Biesbosch, winkelen in Rotterdam of museumbezoek in Dordrecht. Maar het hotel is er na de verbouwing extra op ingericht om zakelijke reizigers tijdens hun verblijf goed te kunnen faciliteren. Thijs Merks, managing director van Postillion Business Hotels: “Met het exclusieve MEET_WORK_STAY concept van Postillion Business Hotels bieden wij traditionele gastvrijheid en moderne technologie in een eigentijdse omgeving. Om zo onze business gasten van goede werk- en verblijfsmogelijkheden te voorzien.”

Tijdens de renovatie blijft Postillion Hotel Dordrecht open voor reserveringen.

MEET_WORK_STAY in Postillion Business Hotels
De ambitieuze Postilli Hotels Nederland Groep is een zelfstandige keten van momenteel 6 hotels, alle gewaardeerd met een Golden Key certificaat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Postillion Hotel Dordrecht is het tweede hotel dat dit jaar wordt gerenoveerd volgens het MEET_WORK_STAY concept waarbij alles erop gericht is om zakelijke bijeenkomsten te faciliteren en de zakelijke nomaden van een goede werk- en verblijfsomgeving te voorzien. Van vergadering, werkoverleg en flexwerken tot lunchafspraak. Eerder dit jaar is Deventer verbouwd, en nu Dordrecht. Het is de bedoeling dat de komende jaren ook  Amersfoort Veluwemeer , Arnhem  en Haren Groningen volledig worden gerestyled.

 

Foto's: Hennie van der Zouw.  

 

Lees meer over:

A16 postillion hotel
Deel dit bericht met je vrienden!