woensdag 8 december 2021

Alles over Dordrecht

Christengemeente 'Kom en Zie Dordrecht' verhuist naar Sterrenburg

2 juli 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Christengemeente 'Kom en Zie Dordrecht' gaat verhuizen en zal vanaf 14 juli 2013 haar samenkomsten houden in Cultureel Centrum Sterrenburg aan het Dalmeyerplein 10.

Bijna twintig jaar komt 'Kom en Zie Dordrecht' bij elkaar in het gebouw van het Wellant College aan de Groenezoom. Door beleidsveranderingen heeft de school de huur opgezegd. "Dat was voor ons best even wennen", vertelt Roland de Lange, lid van het leidersteam van Kom en Zie. "Maar de nieuwe plek geeft ons veel nieuwe mogelijkheden. Het wijkcentrum onder de voormalige bibliotheek is goed bereikbaar en heeft voor belangstellenden een lage drempel om zo maar eens binnen te lopen."

Christengemeente 'Kom en Zie Dordrecht' is 19 jaar geleden voortgekomen uit de gelijknamige gemeente uit Rotterdam. Kenmerkend is de laagdrempelige en ontspannen sfeer, aandacht voor mensen en de eigentijdse beleving van het Christelijk geloof. Een ieder is van harte welkom om op zondag binnen te lopen. De samenkomsten beginnen om 10:30 uur. Meer informatie is te vinden op www.komenziedordrecht.nl.

Lees meer over:

groenezoom dalmeyerplein
Deel dit bericht met je vrienden!