Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem '“Uitladder Dordrecht vanaf deze week beschikbaar”'
01jul 2013

“Uitladder Dordrecht vanaf deze week beschikbaar”

DORDRECHT - Vanaf woensdag 3 juli is er voor bezoekers en bewoners een Uitagenda beschikbaar. Deze flyer toont per twee weken een overzicht van alle evenementen, optredens, films en exposities in Dordrecht. De agenda wordt verspreid op diverse locaties. Met deze agenda kunnen bezoekers en bewoners ook op “papier” zien wat er die dag te doen is. In de eerste editie staan ruim 40 items benoemd.

De Uitagenda is ontwikkeld naar aanleiding van signalen van bezoekers en ondernemers in de binnenstad. De uitgave is een samenwerking tussen de gemeente Dordrecht, Dordrecht Marketing en instellingen in Dordrecht.

Er is veel te doen in Dordrecht en het is goed om bewoners en bezoekers daarover te informeren, aldus Wethouder Mos.

De informatie in de agenda is samengesteld op basis van informatie van de VVV Dordrecht, Idordt en Dordrecht Marketing.  De agenda is overzichtelijk opgesteld in de categorieën Evenementen, Film, Muziek, Dance, Exposities, Familie en Varia. De meest recente informatie terug te vinden op www.uitagendadordrecht.nl.

Wethouder Sleeking: Vanuit het project levendige Binnenstad hebben we ons tot doel gesteld om de verscheidenheid van aanbod en levendigheid beter bekend te maken. Zelfs veel bewoners weten nog niet genoeg wat er te doen is. Dat er in de relatief rustige zomerperiode al al 40 activiteiten zijn in de stad, variërend van film tot concerten, laat zien dat we erg veel te bieden hebben.

Distributiepunten in de stad
De agenda is verkrijgbaar op diverse locaties in de binnenstad, zoals intree Dordrecht I VVV, diverse horecagelegenheden en cultuurinstellingen. De distributie wordt verzorgd door Gemiva, de medewerkers zullen iedere twee weken de nieuwe agenda’s verspreiden in de stad.

De uitagenda is na de lancering van de nieuwe website centrumdordrecht.nl een tweede ontwikkeling in korte tijd die bezoekers en bewoners beter moeten informeren over het winkel- , horeca-  en evenementenaanbod in Dordrecht.Deel dit bericht met je vrienden!