zondag 24 oktober 2021

Alles over Dordrecht

‘Dag van Hoop’ trekt meer dan 2000 bezoekers

1 juli 2013

DORDRECHT - Ruim 2000 bezoekers bezochten afgelopen zaterdag de ‘Dag van Hoop’ van De Hoop ggz in Dordrecht. Hoofdspreker Arie de Rover vertelde in zijn toespraak: “De bezoekers hier zijn misschien wel net zo verslaafd als de cliënten, niet aan drank of drugs, maar aan geld of carrière.”

Naast veel samenzang en muziek, waren er lezingen, seminars, een markt en rondleidingen over het terrein van De Hoop. Thema van de Dag van Hoop was : ‘Heel de wereld moet het weten.’ Hoofdspreker Arie de Rover is coach, spreker en schrijver van het succesvolle boek ‘Leven na de genadeklap’.

Teun Stortenbeker, voorzitter van de Raad van Bestuur van De Hoop ggz, sprak naar aanleiding van het thema met Tonny, ex-cliënt van De Hoop. Tonny: “Ook al ken je God, dat betekent niet automatisch dat alles van een leien dakje gaat. Zo heb ik onlangs een hartinfarct en een auto-ongeluk gehad. Maar met God kun je de moeiten van het leven wél beter aan.”

De Dag van Hoop werd ’s avonds afgesloten met een concert van het gospelduo Marcel en Lydia Zimmer. Tijdens dit concert ging ook evangelist Martin Koornstra in op het thema van de dag: “Heel de wereld moet weten dat Jezus door jou heen wil schijnen. En dan verander je niet alleen zelf, maar de mensen om je heen ook. Harde harten worden zachtmoedig en ongeduldige karakters worden geduldig.” Ruim 800 mensen maakten het concert en de toespraak mee. Ook volgend jaar zal er weer een Dag van Hoop zijn, op 28 juni. Dan zal de dag worden afgesloten met een concert van de Amerikaanse gospelzanger Don Moen.

De Hoop is een evangelische ggz-instelling. De Hoop ggz helpt kinderen, jongeren en volwassenen. Voor meer informatie kan men terecht op www.dehoop.org.

Lees meer over:

ggz de hoop
Deel dit bericht met je vrienden!