donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Jouw zomervakantie wordt nog leuker bij Weizigt!

28 juni 2013 (door Eva Baars)

DORDRECHT -  Het is bijna weer zover, zomervakantie! De schooldeuren gaan dicht en vanaf dan kun je zelf bepalen wat je gaat doen. En wat je gaat doen, daar hoef je niet lang over na te denken natuurlijk. Want, de allerleukste vakantieactiviteiten worden georganiseerd bij Weizigt! Kom jij ook?

Tijdens de hele zomervakantie organiseert Weizigt allerlei leuke, spannende, creatieve en kriebelige activiteiten. Wat dacht je van een workshop Dierverzorging? Daar leer je alles over dieren en krijg je een echt certificaat mee naar huis na afloop. Voor de creatieve vakantievierders organiseert Weizigt een knutselochtend samen met Stichting SCRAP. Voor de kunstenaars-in-de-dop zijn er twee workshop met kunstenaressen Gerreke en Ria. Laat je creativiteit de vrije loop en verbaas iedereen met jouw talent. Daarnaast organiseert IVN natuurlijk ook weer van alles, van het zoeken van kriebelbeestjes tot het volgen van een zintuigenpad. Durf jij mee te doen?

Deze zomer hoef jij je echt niet te vervelen, want naast alle leuke activiteiten bij Weizigt is er in Dordrecht nog een hoop meer te doen. Waar je allemaal heen kunt vind je op de ZomerZwerfKaart. Als je met deze kaart langs alle deelnemende locaties gaat en daar meedoet aan een leuke activiteit, krijg je na afloop steeds een stempel. Met een volle kaart krijg je wat leuks én wat lekkers. De kaart is vanaf 10 juli te verkrijgen bij alle deelnemende locaties. Bij Weizigt kan je de kaart op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag afhalen in het informatiepunt op de Stadsboerderij. Dit kan vanaf zaterdag 13 juli. 

Je kunt je vanaf zaterdag 29 juni aanmelden voor de vakantieactiviteiten bij Weizigt. Wees er snel bij want voor sommige activiteiten zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveren kan telefonisch, (078) 770 8200, of per e-mail, weizigt-nmc@dordrecht.nl. Voor meer informatie over de vakantieactiviteiten kijk je op de website van Weizigt.

Deel dit bericht met je vrienden!