zaterdag 4 december 2021

Alles over Dordrecht

Gemeente houdt grote schoonmaak op bedrijventerreinen

28 juni 2013

DORDRECHT - In de eerste week van juli is het grote schoonmaak op de bedrijventerreinen Dordtse Kil I, II en Amstelwijck-West. Dat gebeurt op initiatief van de gemeenten en ondernemers samen.

De schoonmaakactie is onderdeel van het project ‘Kwaliteitsimpuls Dordtse Kil I, II en Amstelwijck-West’ waarin gemeente, SBBD, Werkgevers Drechtsteden, DOV en Kamer van Koophandel sinds oktober 2012 samenwerken.

De actie richt zich op het beheer en onderhoud van de openbare ruimte, de private terreinen van de ondernemers en de private stroken die onderdeel uitmaken van de openbare ruimte. De schoonmaakactie is een startpunt om de uitstraling van de terreinen structureel te verbeteren en het dagelijks beheer van gemeente en ondernemers beter op elkaar af te stemmen.

De schoonmaak begint op maandag 1 juli. Volgens de planning wordt de Dordtse Kil het eerst onder handen genomen. De planning is hier te vinden

Deel dit bericht met je vrienden!