donderdag 22 oktober 2020

Alles over Dordrecht

Arrestaties vanwege hennepkwekerij aan Van Slingelandtlaan

27 juni 2013

DORDRECHT -  In de Van Slingelandtlaan hebben politieagenten acht verdachten op heterdaad betrapt in een hennepkwekerij. De agenten vielen de woning op donderdag om 01:00 uur binnen.

In de buurt van de woning zagen agenten dat een auto zich verdacht gedroeg in de omgeving van de Van Slingelandtlaan. De twee inzittenden gingen een woning binnen, waar een wietlucht te ruiken was. De politie pakte direct door en zette de woning af.

Toen de mensen in de woning niet open deden, gingen agenten via een raam naar binnen. In het huis waren zes mannen en twee vrouwen, die allemaal werden aangehouden. Op de zolder van het huis stond een hennepkwekerij zonder planten. De politie vond meerdere zakken met henneptoppen. In de auto bleek eveneens hennep te zitten, verpakt in een aantal dozen.

De acht verdachten, Rotterdammers van 22 t/m 48 jaar en twee Dordtenaren van 25 en 26 jaar oud, zitten ingesloten op het politiebureau en worden verhoord. De hennep, bij elkaar een aanzienlijke hoeveelheid, zal na weging worden vernietigd.

Deel dit bericht met je vrienden!