Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Avant investeert in duurzaam vervoer'
25jun 2013

Avant investeert in duurzaam vervoer

DORDRECHT - Internetbedrijf Avant lanceert een nieuwe huisstijl. De Dordtse onderneming, gespecialiseerd in webdesign en hosting, heeft 16 jaar na de oprichting het logo een modernere uitstraling geven. Dit is ondermeer te zien op de gevel aan Singel 154 in Dordrecht.

Oprichter Xandra Hovius: “Daarnaast heeft Avant geïnvesteerd in haar serverpark: in juli gaan wij over op nieuwe, nog snellere machines. Zo biedt onze webhosting ook in de toekomst de kwaliteit en snelheid die onze klanten van ons gewend zijn.” 
 
Niet alleen in snelheid, maar óók in duurzaamheid is geïnvesteerd. Hovius: “Het team kan sinds kort gebruikmaken van twee stoere Gazelle transportfietsen en van de milieubewuste elektrische E-scooter. Uiteraard blinkt hierop opvallend het nieuwe logo. We bewegen ons nu geruisloos door de stad en krijgen veel verbaasde en positieve reacties.”
 
Aan de eigen nieuwe website wordt nog gewerkt. Hovius hierover: “Het team is zo druk met de websites van onze klanten, dat de lancering van onze eigen site nog even op zich moet laten wachten.”
Zie ook:
Avant Internet viert derde lustrum (vr, 6 jul 2012)


Deel dit bericht met je vrienden!