Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Haringparty Dordt Delicious: 35.000 euro voor KNRM Dordrecht'
24jun 2013

Haringparty Dordt Delicious: 35.000 euro voor KNRM Dordrecht

DORDRECHT -  Met ruim 600 aanwezigen op de Dordt Delicious Haringparty kreeg de stijgende trend van afgelopen jaren een mooi vervolg. Het leverde eergisteren uiteindelijk 35.000 euro op die ten goede komt aan de nieuwbouw van een boothuis en bemanningsverblijf voor de afdeling Dordrecht van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij.

De opening van de door de Lions Dordrecht MM georganiseerde haringparty, was in handen van burgemeester Arno Brok, tevens beschermheer van de KNRM. “De gasten waren mede door het fantastische weer in opperbeste stemming”, aldus Ronald Jager, organisator namens de Lions vereniging, “wat tot een geweldige atmosfeer leidde, waarin menigeen zich het zilte zeebanket goed liet smaken. Enorm veel dank aan de vrijwilligers, sponsors en natuurlijk bezoekers, die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt.” 
 
Over Lions Dordrecht MM
Lionsclub Dordrecht MM is de jongste van de drie Dordtse Lions verenigingen. Daarnaast is het de enige Lions Club in Dordrecht die open staat voor vrouwen. Opgericht in 2001, is de doelstelling enerzijds om een bijdrage te leveren aan de lokale en nationale gemeenschap. Anderzijds zijn sociale ontplooiing, horizonverbreding, vriendschap en gezelligheid de uitgangspunten.
 


Deel dit bericht met je vrienden!