Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Koffie Met mag haar deuren weer openen'
21jun 2013

Koffie Met mag haar deuren weer openen

DORDRECHT - Op donderdagmiddag 20 juni heeft de bestuursrechter in Rotterdam besloten de door SOJ aangevraagde voorlopige voorziening toe te kennen. Dit betekent dat Koffie Met weer als vanouds open mag!

In februari dit jaar trok de gemeente Dordrecht de exploitatievergunning voor het pand van Koffie Met in. De rechter geeft nu aan te twijfelen aan de rechtmatigheid van deze beslissing en sprak uit dat Koffie Met in afwachting van een definitieve uitspraak, haar activiteiten op oude voet mag voortzetten.

Elly van Wenum, voorzitter van Koffie Met, is erg blij met deze beslissing: "Het besluit van de gemeente overviel ons destijds, we vonden het onbegrijpelijk dat onze vergunning op basis van enkele foto's, zonder oog voor onze doelstelling en zonder enig overleg werd ingetrokken. Dat de rechter nu ook vraagtekens stelt bij deze handelwijze, doet ons goed."

De komende dagen worden gebruikt om de winkel opnieuw in te richten. De koffie en wafels worden zolang nog 'om niet' verstrekt. Vanaf volgende week gaat de cadeauwinkel open en kan er weer gewoon worden afgerekend.Deel dit bericht met je vrienden!