woensdag 8 december 2021

Alles over Dordrecht

Wederom AKA opleiding in De Buitenwacht

21 juni 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De Buitenwacht biedt in samenwerking met het Da Vinci College weer een unieke kans voor vrouwen om een MBO-diploma te halen in de eigen buurt. Onder schooltijd van de kinderen, binnen een jaar tijd en tegen lage kosten!

De opleiding tot arbeidsmarkt gekwalificeerd assistent is bedoeld voor vrouwen die geen diploma hebben waarmee ze kunnen deelnemen aan de arbeidsmarkt.  De lessen worden gegeven in het gebouw van De Buitenwacht aan de Bosboom Toussaintstraat 67 te Dordrecht. Een belangrijk onderdeel van de cursus is een stage van drie maanden.

Het afgelopen jaar hebben tien van de veertien deelneemsters de cursus met succes afgerond en hun diploma gehaald. Een aantal dames gaat na de opleiding werken en drie dames gaan verder met een MBO beroepsopleiding op niveau 2.

Aanmelden voor de nieuwe cursus die in september begint is nog mogelijk tot 20 juli. Voor de betaling van het collegegeld kan een regeling worden getroffen. Er moet wel schoolgeld worden betaald van 25 Euro per maand.

Belangstellenden kunnen zich opgeven bij Gerard Vetter in De Buitenwacht. Telefoon 078 6131359 of per e-mail kantoor@buitenwachtdordrecht.nl

Lees meer over:

bosboom toussaintstraat
Deel dit bericht met je vrienden!