zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Succesvol seizoen voor Hockeyclub DMHC

18 juni 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - DMHC kan terugkijken op een geslaagd seizoen. Bij de zaalcompetitie, die van begin december tot eind februari gespeeld wordt, zijn vijf teams in de B-, C-, en D-lijn kampioen geworden. Op het veld waren aan het eind van de competitie één B-team en één C-team kampioen. Alle kampioenen werden door Betsie de Heer - die na 9 jaar het voorzitterschap in september aan haar opvolger wil overdragen - gehuldigd.

Voor een club is het altijd fijn kampioenschappen te kunnen vieren, maar dit seizoen was er bij de hockeyclub aan het begin van het seizoen al feest vanwege de opening van een vierde veld aan de Schenkeldijk, het eerste semi-waterveld voor de club. Zo´n veld zorgt voor sneller hockey en maakt tophockey mogelijk.

Inmiddels heeft DMHC twee semi-watervelden want in de maanden april/mei werd het “oude” hoofdveld omgevormd tot semi-waterveld. In het nieuwe seizoen kunnen alle wedstrijden van Dames 1, die getraind gaan worden door Ernst-Jan Wepster, en Heren 1, waarvan Victor Kwinkelenberg de trainer blijft, weer vanaf het terras bij het clubgebouw gevolgd worden.

Het seizoen was ook succesvol vanwege het feit dat vanaf maart G-hockey bij de club mogelijk werd. Het is fijn dat kinderen met een geestelijke beperking spelenderwijs met hockey bezig kunnen zijn en de training op hun kunnen afgestemd kan worden. Verder wordt er ook nog gewerkt aan het opzetten van Fithockey, een variant van veldhockey dat speciaal gericht is op ouderen met of zonder hockey-ervaring.

Kortom, voor hockey in de breedste zin van het woord kunt u bij onze club terecht. Dus iedereen, jong of oud, die graag zou willen gaan hockeyen is van harte welkom op onze club aan de Schenkeldijk. Meer informatie? Neem een kijkje op onze website: www.dmhc.nl. Op de site kunt u eventueel onder het kopje lidmaatschap een aanmeldingsformulier vinden.

Zie ook:

Lees meer over:

hockey schenkeldijk dmhc
Deel dit bericht met je vrienden!