woensdag 8 december 2021

Alles over Dordrecht

Wethouder Reynvaan beloont studenten met certificaat

18 juni 2013

DORDRECHT - Wethouder Rinette Reynvaan heeft maandag 17 juni een certificaat uitgereikt aan studenten die zich inzetten voor de Dordtse medemens.

Het vrijwilligerswerk dat de studenten doen, is onderdeel van een project van de organisatie Livable. De organisatie wil leegstand terugdringen door studenten woonruimte te bieden, onder anderen in Dordrecht. De studenten zetten zich als dank voor hun woonruimte vrijwillig in voor de mensen die dat kunnen gebruiken.

Zo hebben studenten zich ingezet voor het Leger des Heils, Het Spectrum, De Wielborgh en de John F. Kennedyschool. Wethouder Reynvaan beloonde deze studenten met een certificaat die behalve een beloning ook een aanmoedigingsprijs is.

"Eigenlijk is het voor mij een symbolische beloning, want ik ben pas twee maanden bezig met dit project", vertelt student Diede Heijkoop. "Maar het is een goede gelegenheid om dit onder de aandacht te brengen. Een andere studente vult aan: "Het is toch een stukje waardering."

 

Deel dit bericht met je vrienden!