zondag 20 september 2020

Alles over Dordrecht

FC Dordrecht begint nieuw seizoen tegen MVV

13 juni 2013

DORDRECHT - FC Dordrecht begint het seizoen 2013-2014 van de Jupiler League waarschijnlijk thuis tegen MVV Maastricht. Dit staat in het programma dat de KNVB heeft vrijgegeven.

De thuiswedstrijd tegen de Limburgers wordt op vrijdag 2 augustus gespeeld. De week erna zijn de Schapenkoppen de eerste ploeg die op bezoek gaat bij promovendus Achilles '29. De allerlaatste wedstrijd is een mooi affiche, dan speelt FC Dordrecht thuis tegen Sparta Rotterdam.

Het programma is nog niet helemaal zeker, het gaat vooralsnog om een concept. De ervaring leert echter dat er alleen nog enkele speelavonden en/of  tijdstippen zullen veranderen. Dinsdag 18 juni wordt het definitieve speelschema bekendgemaakt.

Deel dit bericht met je vrienden!