maandag 26 oktober 2020

Alles over Dordrecht

Politie houdt fietsendieven aan op Galileilaan

13 juni 2013

DORDRECHT - Een agent heeft woensdagmiddag in eigen tijd twee fietsendieven op heterdaad aangehouden op de Galileilaan.

De agent zag rond 15.15 uur twee mannen op een fiets rijden richting het station. De mannen gedroegen zich enigszins verdacht, waarop de agent besloot het tweetal te volgen om te kijken wat ze zouden gaan doen.

Bij het station liep een man heen en weer door de fietsenstalling, terwijl de ander stond te wachten. Korte tijd later reed het tweetal beiden op een fiets weg. Hierop heeft de agent de mannen gecontroleerd en na onderzoek bleek 1 van de fietsen inderdaad gestolen te zijn. Hierop zijn de 48-jarige mannen uit Dordrecht aangehouden. Een van de mannen bleek bovendien negen flessen bodylotion onder zijn kleding te dragen. Uit onderzoek is naar voren gekomen dat deze waren gestolen uit een drogisterij in Dordrecht.

Deel dit bericht met je vrienden!