vrijdag 23 oktober 2020

Alles over Dordrecht

Volg de bevers in Nationaal Park de Biesbosch

13 juni 2013

DORDRECHT - Voor de webcam van de beverburcht in Nationaal Park De Biesbosch zijn onlangs twee jongen geboren. In de beverburcht wonen een beverpaar en een jonge bever die in 2012 geboren is. Door de webcam kan iedereen een kijkje nemen in het geheimzinnige huiselijk leven van de beverfamilie. Mogelijk worden er nog meer jongen geboren. Neem zelf een kijkje op www.volgdebever.nl

In de Biesbosch kun je zelf het Beverbos bezoeken (tegenover het Biesboschcentrum Dordrecht) en varend of wandelend zoeken naar beversporen en bevers. Het Biesboschcentrum organiseert speciale beverexcursies (rondvaarten en begeleide kanotochten) en verhuurt kano’s en roeiboten om zelf op pad te gaan. Meer informatie: www.np-debiesbosch.nl  en www.actiefindebiesbosch.nl.

Lees meer over:

biesbosch beverburcht
Deel dit bericht met je vrienden!