Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Tijdschema zestiende editie Wantijpop bekendgemaakt'
12jun 2013

Tijdschema zestiende editie Wantijpop bekendgemaakt

DORDRECHT - Op zaterdag 15 juni 2013 vindt alweer de 16e editie van het Dordtse Wantijpop plaats. De organisatie heeft grote acts weten te strikken.

Kensington, Jeugd van Tegenwoordig, Dordtse singer­songwriter Nielson, Memphis Maniacs, Handsome Poets, Lefties Soul Connection en Marty Graveyard & Thew Working Men werden door de organisatie binnengehaald.

Ook het Popcentrale podium heeft een mooi, divers programma met regionale acts als Death of the Legend en Evi de Schurk.

Afgelopen week heeft de organisatie de verschillende timetables bekend gemaakt. Het programma is dit jaar erg divers. Naast de twee grote podia met zowel nationale als regionale acts is er ook nog de Kindertuin van Koning Eik voor de jongste bezoekers.

Hier kan meegedaan worden aan verschillende activiteiten als zwieren in de zweefmolen, meedoen aan de Koning Eik Spelen, freerunners, knutselen en nog veel meer. Ook hier is muzikaal vertier met de jonge talenten van Popschool 4 Kids en de halve finale van zangwedstrijd Ultra KiTs.

Wantijpop
Wantijpop is het festival van Dordt waar verschillende stromingen muziek, mensen en leeftijden samen genieten van lokale muziek tot nationale top acts in een tot tuinfeest omgetoverd Wantijpark. Op zaterdag 15 juni wordt het Wantijpark omgetoverd tot een intiem, gratis tuinfeest voor vrienden en families met picknicktafels, gezellige kleedjes en lampjes. De intimiteit en gemoedelijke sfeer zijn typisch Wantijpop, maar het belangrijkste blijft natuurlijk toch de muziek. Op de verschillende podia zijn zowel regionale talenten als nationale topacts terug te vinden.

Meer informatie: http://www.dordrecht.net/agenda/2013-06-15-2935-wantijpop-2013.html

Foto: Eve's Fall won Band Boost 2013 en mag optreden op Wantijpop

 

Zie ook:
Eve's Fall wint finale Band Boost 2013 (di, 4 jun 2013)
MediClowns is het goede doel van Wantijpop 2013 (do, 30 mei 2013)
Wantijpop bijna klaar met zoektocht naar goed doel (vr, 24 mei 2013)
'Duurzamere evenementen: Wantijpop maakt er werk van' (di, 21 mei 2013)
Wantijpop op zoek naar hét goede doel van 2013 (vr, 26 apr 2013)
Drie nieuwe sponsors voor Wantijpop (do, 18 apr 2013)
Kensington en Jeugd van Tegenwoordig op Wantijpop (do, 4 apr 2013)


Deel dit bericht met je vrienden!