zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

De Rode marathon! Jij doet toch ook mee?

11 juni 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Zaterdag 22 juni is het zover: De Rode Marathon. PvdA partijleider Cor van Verk gaat samen met een enthousiast team van Dordtse PvdA leden van 10 uur ‘ sochtends tot 10 uur ’s avonds dwars door Dordt om Dordtenaren te spreken en hun te vragen naar hun ideeën voor een sterker Dordrecht. Dit doen ze om input op te halen voor het PvdA verkiezings- programma.

Jouw ideeën kun je ook nog steeds kwijt via de website www.ikbeneendordtenaar.nl. Want samen met de stad schrijven de PvdA-leden het meest lokale verkiezingsprogramma van Dordrecht.
 
Alle wijken gaan ze bezoeken en je kunt het live volgen via de Facebookpagina van de PvdA en via Twitter. Ze gaan langs de deuren, bezoeken instanties en winkelcentra, maar ook leden. Zie het kaartje voor het tijdsschema. Uiteraard kan hier op de dag zelf van af worden geweken, je weet immers maar nooit wat er op zo’n dag kan gebeuren. Een extra reden dus om de Facebook pagina in de gaten te houden.
 
Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.
Cor zal samen met Arjan Verwoerd, Annelies Blommers en Wouter van der Spoel van 10 tot 10 de gehele marathon uitlopen. Maar ze willen natuurlijk ook dat jij meedoet. Ze begrijpen dat je niet de gehele dag kunt (mag wel), er moeten immers ook nog boodschappen gedaan worden etc. Maar ze willen je wel vragen 2 uurtjes met hen mee te lopen, bijvoorbeeld in jouw eigen wijk.

Of misschien wil je het avondeten verzorgen. Ze eindigen de dag waar ze ook zullen beginnen: in het centrum. Ze proberen daar om 21.00 uur te zijn en zullen het laatste uur een kroegentocht houden. Kortom, meld je aan via pvdadordrecht@gmail.com en zorg dat je bij dit unieke evenement aanwezig bent!

Lees meer over:

centrum marathon kroegentocht
Deel dit bericht met je vrienden!