donderdag 24 juni 2021

Alles over Dordrecht

Rabofonds steunt barbecue Gemiva-SVG Groep

11 juni 2013

DRECHTSTEDEN - Het Rabofonds van Rabobank Drechtsteden steunt een barbecue van de Gemiva-SVG Groep met een bedrag van 500 euro. Op 14 juni houdt de zorgverlener een barbecue voor de cliënten van de Ambulante Dienstverlening van de Gemiva-SVG Groep, mensen met een beperking.
 
"Onze cliënten zijn mensen die zelfstandig wonen", vertelt Marcel de Winter, locatiehoofd van de Ambulante Dienstverlening. "De medewerkers van onze ambulante dienstverlening begeleiden hen thuis bij hun vragen over wonen, werken, financiën en het onderhouden van hun eigen netwerk. Veel van onze cliënten wonen alleen en hebben beperkt geld. Vorig jaar hebben we een barbecue georganiseerd om hen met elkaar, met iemand uit hun netwerk en met hun begeleiders op een informele manier te ontmoeten. "

"Het hebben van een goed netwerk is belangrijk voor mensen met een beperking, een barbecue helpt daarbij, dat is vorig jaar gebleken. Dat was een groot succes, maar het kost ook geld. Dankzij het Rabofonds van Rabobank Drechtsteden kunnen wij het evenement herhalen. Wij houden de barbecue in Jeugddorp aan de Middelweg op het terrein van scouting Van Speijk. Leden van de scouting zorgen voor alle faciliteiten. Ook dat is geweldig."
 
Bundeling van krachten
Rabobank Drechtsteden biedt ondersteuning aan maatschappelijke, economische, duurzame en culturele projecten in de Drechtsteden via het coöperatief dividend. De betrokkenheid van de bank bij de Drechtsteden is een onderscheidende factor van betekenis. Middels het coöperatief dividend geeft de Rabobank hier invulling aan, georganiseerd via het zogenoemde Rabofonds. Een commissie van leden van de bank beoordeelt viermaal per jaar de ingezonden aanvragen. De bank gaat ervan uit dat door samenwerking en bundeling van kracht een beter resultaat wordt geboekt dan door individueel handelen. Samen sterker.

Lees meer over:

rabofonds gemiva svg
Deel dit bericht met je vrienden!