maandag 26 oktober 2020

Alles over Dordrecht

Twee graffitispuiters aangehouden in Lenghengang

4 juni 2013

DORDRECHT - Twee mannen uit Zevenbergen zijn op heterdaad betrapt toen zij graffiti aan het spuiten waren in de Lenghengang in Dordrecht. De mannen zijn aangehouden.

Het wijkteam Dordrecht Centrum houdt regelmatig acties om de graffitioverlast tegen te gaan in de stad. In de nacht van vrijdag op zaterdag hield het wijkteam wederom een dergelijke actie.

In een steegje tussen de Spuiboulevard en de Beverwijckplaats zagen agenten twee mannen staan die schrokken toen de politie langs reed. Dat deed de agenten vermoeden dat zij iets aan het uitspoken waren. De agenten stapten uit om de mannen te controleren. De mannen hadden zich inmiddels naar de Spuiboulevard begeven.

Op de hoek van de Johan de Wittstraat/ Bagijnhof/ Lenghenstraat zagen de agenten één van de mannen een tag zetten op een elektriciteitskastje. Vervolgens liepen de mannen de Lenghengang in, waar zij een tag op een deur zetten. Op dat moment bereikten de agenten de mannen en hielden zij hen aan. Het gaat om een 20-jarige man en een 27-jarige man, beiden uit Zevenbergen.

Na de aanhouding hebben de agenten de omgeving afgezocht waarbij bleek dat zij op tien verschillende locaties hun tag hebben achter gelaten.

Lees meer over:

politie graffiti lenghengang
Deel dit bericht met je vrienden!