Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Nieuwe vergaderlocatie en website voor 'Vergaderen in Dordrecht''
29mei 2013

Nieuwe vergaderlocatie en website voor 'Vergaderen in Dordrecht'

DORDRECHT - Op een 'unieke' locatie, in het hart van het historische centrum van Dordrecht, is in een Rijksmonument het Meeting House gevestigd. Na een verbouwing van ruim negen maanden zijn alle historische elementen van dit voormalige bankgebouw met grote zorg in ere hersteld. Deze zijn gecombineerd met eigentijdse details.

Het Meeting House is een inspirerende vergaderlocatie die bestaat uit diverse vergaderruimtes elk met een geheel eigen uitstraling. Uiteraard zijn alle vergaderruimtes voorzien van de moderne audiovisuele middelen.

De nieuwe vergaderlocatie maakt onderdeel uit van Vergaderen in Dordrecht, het digitale platform voor zakelijke vergaderlocaties in Dordrecht en omgeving (www.vergaderenindordrecht.nl). De deelnemers aan het platform streven er gezamenlijk naar Dordrecht en omgeving als vergaderstad te ontsluiten. De nieuwste deelnemer aan het platform lanceert nu haar eigen website www.meetinghouse.nl. Uiteraard kunt u het Meeting House op afspraak bekijken.

In september 2012 is de website ‘Vergaderen in Dordrecht’ officieel de lucht in gegaan. Nieuw en toch vertrouwd! Dordrecht heeft al menige historische bijeenkomst gefaciliteerd. Het beroemdste voorbeeld daarvan is de Eerste Vrije Statenvergadering. Daar werd in Het Hof van Dordrecht op 19 juli 1572 het fundament voor de Staat der Nederlanden gelegd. Anno nu kent de stad nog steeds de vele bijzondere vergaderlocaties, in allerlei soorten en maten: klein, groot, stijlvol, “typisch Dordts”, met een historisch karakter, altijd sfeervol en gastvrij!Deel dit bericht met je vrienden!