zaterdag 19 juni 2021

Alles over Dordrecht

Bedrijvennetwerk MVO Drechtsteden introduceert lidmaatschap

29 mei 2013

DORDRECHT -  MVO Drechtsteden organiseerde afgelopen jaar een aantal succesvolle, gratis bijeenkomsten die vele enthousiaste ondernemers bij Duurzaamheidscentrum Weizigt bijeen brachten.

Topsprekers als Willem Lageweg, directeur MVO Nederland, en inspirator Maurits Groen, nummer 3 Trouw Duurzame Trouw Top 100, wisten de aanwezige bedrijven te inspireren en motiveren. Vanaf 1 mei 2013 hanteert MVO Drechtsteden een lidmaatschap voor deelnemende bedrijven.

Om het bedrijvennetwerk door te kunnen ontwikkelen, heeft MVO Drechtsteden recent een lidmaatschap geïntroduceerd. Bedrijven uit de Drechtsteden die MVO willen implementeren in hun bedrijfsvoering, kunnen zich tegen een gunstig tarief aansluiten bij het netwerk. Door lid te worden blijven bedrijven op de hoogte van de meeste actuele informatie op het gebied van duurzaamheid door topsprekers als Jan Rotmans en Ruud Koomstra.

Daarnaast mogen leden deelnemen aan één van de drie Communities of Practice (ISO 26000, CO2 Prestatieladder en MVO Implementatie in het MKB), waarbij zij ondersteuning krijgen van ervaren MVO experts en andere deelnemende bedrijven. De Communities of Practice komen vijf maal per jaar samen.

Er hebben zich reeds een aantal bedrijven aangemeld voor MVO Drechtsteden. Het bedrijvennetwerk rekent voor aanmeldingen die voor 1 juli binnen zijn slechts 50% van de inschrijfkosten. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met MVO Drechtsteden via mvodrechtsteden@dordrecht.nl of de website van Weizigt bezoeken; www.weizigtnmc.nl. MVO Drechtsteden is een initiatief van Duurzaamheidscentrum Weizigt en wordt gesteund door de gemeenten uit de Drechtsteden en het bedrijfsleven uit de Drechtsteden.

Deel dit bericht met je vrienden!