maandag 6 december 2021

Alles over Dordrecht

Fietsendief op heterdaad aangehouden

28 mei 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Een 23-jarige man uit Lelystad is zondagochtend aangehouden nadat hij op de Markettenweg in Dordrecht een fiets stal.

Omstreeks 2.30 uur kregen agenten een melding dat er een fiets zou worden gestolen aan de achterzijde van het centraal station Dordrecht. Cameratoezicht vertelde de agenten dat de man richting het Weizigtpark was gevlucht en gaf hen een signalement van de man.
 
In het park zagen de agenten een man fietsen zonder verlichting. Bij controle bleek de man te voldoen aan het signalement en in zijn directe omgeving werd een fiets aangetroffen waarvan het slot was opengeknipt. Na de aanhouding van de man werden bij de fouillering diverse inbrekerswerktuigen aangetroffen.

Lees meer over:

weizigtpark markettenweg
Deel dit bericht met je vrienden!