zondag 24 oktober 2021

Alles over Dordrecht

De Hoop organiseert de Dag van Hoop

23 mei 2013

DORDRECHT - Op zaterdag 29 juni organiseert De Hoop opnieuw een Dag van Hoop in Dordrecht. Het thema van de dag is: ‘Heel de wereld moet het weten!’ De Dag van Hoop biedt ook dit jaar weer een doorlopend en afwisselend programma. Hoofdspreker op de dag is coach en counselor Arie de Rover.

De bezoekers kunnen deelnemen aan seminars en doorlopende presentaties over bijvoorbeeld verslaving, ADHD, rouwverwerking of pesten. Cliënten laten zien hoe zij wonen en vertellen over hun leven bij De Hoop. Er is een speciaal programma voor kinderen met onder andere luchtkussens en een kinderboerderij.

Het hoofdprogramma van de Dag van Hoop duurt van 12:30 tot 16:30 uur. Vanaf 11:00 zijn bezoekers al welkom bij de braderie en de kofferbakverkoop. De dag wordt afgesloten met een samenzangavond in de buitenlucht. Marcel en Lydia Zimmer en spreker Martin Koonstra zullen hieraan hun medewerking verlenen.

Op www.dehoop.org/dagvanhoop staat alle informatie over de Dag van Hoop. Op deze website kunnen bezoekers zich ook opgeven voor de dag.

De Hoop is een evangelische hulpverleningsinstelling voor psychiatrische problemen en verslavingsproblemen bij volwassenen, jeugdigen en kinderen. Daarnaast biedt De Hoop ouder-/partnerwerk, maatschappelijke opvang en pastorale counseling.

Lees meer over:

de hoop de hoop ggz dag van hoop
Deel dit bericht met je vrienden!